Stefanie Emons

18 jaar geleden kwam ik in aanraking met improvisatie theater en theatersport. Ik kwam in contact met de leden van Kunst & Vliegwerk Improvisatie Theater en heb me aangesloten bij deze groep. Door het werken met verschillende docenten heb ik mijn kennis en ervaring kunnen opbouwen. Daarnaast heb ik verschillende cursussen en workshops gevolgd om zelf ook les te geven in de verschillende disciplines binnen het improvisatie theater.

Omdat ik me interesseer in het gedrag en het communiceren van mensen ben ik op zoek gegaan naar een manier om mijn improvisatietalent te combineren met communicatie.
Ik heb de opleiding trainingsacteur afgerond bij Dubbel E Acteerservice te Amsterdam en vind het een voorrecht om samen met een trainer te werken aan gedrag en communicatie van diverse deelnemers.
Ik werk zowel voor acteursbureaus als rechtstreeks met trainers of bedrijven.

Naast het mooie vak van trainingsacteur ben ik ook werkzaam als trainer en co trainer. Als co trainer samen met veel verschillende trainers samengewerkt in verschillende soorten trainingen o.a. Effectief communiceren, elkaar aanspreken, samenwerken, leiderschapstrainingen, motiverende gespreksvoering. Omdat ik me nog meer wil verbreden in dit vak ga ik in sept 2018 starten met de opleiding Train de Trainer van Karen de Galan (school voor trainingen).